top of page

Kevin Brekken Ramsfjell

24 år, oppvokst på Ålgård i Rogaland og bosatt i Lillehammer. Ultraløper og tidligere skiskytter for Figgjo ski & skiskyting.

Jeg har trent for å være best i ski og skiskyting siden jeg var åtte år gammel. Trening og toppidrett har virkelig blitt en lidenskap for meg. I 2021 la jeg skiene på hylla og begynte med ultraløping.

 

Denne ultrasporten ga ny giv og motiverte enormt i en ny treningshverdag hvor fokuset var å holde på lenge. Veldig lenge.

I 2022 gikk jeg Norge på langs på rulleski for å gjøre meg selv en tjeneste. Å gjøre noe så unikt, så vanskelig at alle tidligere grenser ble sprengt bort. Jeg ville gi meg selv et nytt massivt mentalt spillerom, åpne en ny verden. Etter 10 dager og 2600km føltes plutselig ingenting umulig ut lengre.

Gjennom dette rekordforsøket fant jeg mange nøkler som har blitt med meg videre i treningen. Spesielt forberedelser, planlegging og ha roen på mine egne evner. Det er ikke sikkert jeg løper raskest, men jeg kan være best form, best taktisk, og spille på de styrkene jeg har ved hjelp av gode forberedelser.

Disse erfaringene tok jeg med inn i Norge på Tvers fra Bergen til Oslo i 2023. Mitt første multidagerforsøk i løpesko. 475 kilometer på 4 dager og 11 timer. 

Sprengte mine grenser enda en gang. Dette er bare begynnelsen. Jeg ønsker å inspirere så mange som mulig og vise til verden hva som er mulig.

 

 

Kevin brekken Rasmfjell er ultraløper og rekordholder på ektreme løpe og rulleskidistanser
Kevin brekken Rasmfjell er ultraløper og rekordholder på ektreme løpe og rulleskidistanser
Kevin ramsfjell løp fra bergen til oslo på 4 dager og 11 timer
bottom of page